Z autobusov ukradli mince, v lese pri Stakčíne sa našla mŕtvola

11.12.2006 Celý región

Z autobusov ukradli mince:\r\nBardejovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do štyroch autobusoch, ktoré boli zaparkované na autobusovom nástupišti v Bardejove.
Do troch autobusov sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal včera vo večerných hodinách. Po odstránení lišty na okne a vybratí skla sa dostal dnu, kde z pokladne jedného autobusu vybral mince v hodnote 100. - Sk. Z ostatných dvoch autobusov neukradol nič.
Do štvrtého autobusu sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal po vypáčení zámku na predných dverách. Z pokladne ukradol mince v hodnote 900. - Sk. Poškodením a krádežou vznikla autobusovému prepravcovi celková škoda 1 200. - Sk.

V lesnom poraste pri Stakčíne sa našla mŕtvola:
Včera na linku 158 oznámil 42 ročný Sninčan, že v lesnom poraste v katastrálnom území obce Stakčín, okr. Snina našiel ľudskú mŕtvolu. Na miesto bola vyslaná policajná hliadka a taktiež bol privolaný lekár. Ten pri obhliadke tela zistil, že ide o ženu menšieho vzrastu vo veku okolo 70 rokov. Neznáma mŕtva žena mala na sebe tmavomodré tepláky a tmavomodrý sveter. Vedľa nej sa našiel ďalší modrý sveter, čierna gumová čižma a modrá zástera s kvetinovým vzorom a zelenými bodkami. K príčine smrti sa lekár na mieste nevedel vyjadriť, preto bude vykonaná pitva.
Policajti zo skráteného vyšetrovania v Snine začali trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región

mark